Starity

Jennifer Hudson alakjára a legbüszkébb

2011. augusztus 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Hudson büszke alakjára, ezt a Self magazinnak árulta el. Az interjút a szeptemberi számban olvashatják a rajongók.

hirdetés
Jennifer Hudson alakjára a legbüszkébb

Jennifer Hudsonnal a Self magazin készített interjút, ám a szeptemberi számhoz készült anyagban elárult néhány – sokak számára meghökkentő – dolgot is. Az azonban biztos, hogy nagyon büszke súlyvesztésére.

A színésznő elégedett volt súlyával – egészen addig, míg Hollywoodba nem ment: „Meggyőződésem volt, hogy jó vagyok ducin is, jól éreztem magam, egészen addig, míg Hollywoodba nem mentem. Azt hittem, tökéletes alakom van.”

A csalódás egy interjú során érte, amikor a riporter nagyméretűnek nevezte. Akkor Jennifer hirtelen nem tudta, hogy valóban róla beszél-e. „Chicagóban, ahonnan jövök, a 16-os méret egészségesnek és normálnak számít, de a filmipar központjában mindenki ugyanúgy néz ki, ugyanolyan vékony, én pedig kitűntem a tömegből.”

Jennifer 2006-ban Oscar-díjat nyert a Dreamgirls-beli alakításáért, majd nem sokkal később egész családját hidegvérrel meggyilkolták, így elég húzós volt neki az az időszak. Ám a diétára mégis kisfia, David születése után határozta el magát 2009-ben.

Kitartása sikerrel járt, 30 kilótól szabadult meg, s most már méltán büszke rá: „Büszkébb vagyok a súlyvesztésemre, mint az Oscar-díjamra!” – mesélte, majd elmondta, hogy napi 30 perc gyaloglással érte el ezt az eredményt, hiszen szerinte jobb mozogni, mint otthon ülni. „Még ha nem is mászok hegyet, vagy nem csinálok meg tízezer felülést, akkor is számítanak ezek a lépések, elvezetnek valahová.”

Jennifer magánélete rendben van, talán lelki békéjének is köszönheti a kitartását, hiszen 2008-ban eljegyezte David Otunga, majd egy évre rá megszületett kisfiuk. És hogy mit csinál most a színésznő? Minden idejét családjának szenteli, jelenleg egy filmre sincs előjegyzése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek