Starity

Lucía Pérez egyre sikeresebb Spanyolországban

2011. augusztus 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senki sem próféta a saját földjén, tartja a spanyol mondás, azonban a kivétel erősíti a szabályt. Lucía Pérez nyári turnéja hamarosan a csúcspontjához ér.

hirdetés
Lucía Pérez egyre sikeresebb Spanyolországban

Nadie es profeta en su tierra, azaz „Senki sem próféta a földjén”, szól a klasszikus mondás, valamint az Eurovízió hivatalos spanyol oldalán található cikk kezdőmondata.

A kivétel viszont mindig erősíti a szabályt. A csinos galiciai énekesnő, Lucía Pérez zenei karrierje, miután Spanyolországot képviselte a 2011-es Eurovíziós Dalversenyen, egyre csak felfelé ível, amit az is bizonyít, hogy nyári turnéja egyre több fellépési helyszínnel egészül ki. Ezenkívül számos elismerés és teltházas koncert, valamint a közönség masszív támogatása is azt jelzi, hogy a lány az év sztárja Galiciában.

Nyári turnéjának csúcspontja azonban még hátra van: szeptember 23-án a spanyol fővárosban, a madridi Sala Galileo Galileiben fog fellépni.

Lucía egyébként már az Eurovízió előtt is ért el sikereket hazájában. Tavaly Galicia képviseletében megnyerte a homoszexuálisokat támogató kampány keretében Torremolinosban (Andalúzia, Málaga tartomány) rendezett első Gayvisión Dalfesztivált O Incio című szerzeményével, amely szülőfalujáról szól.

Lucía Pérez az O Incio című dalát énekli a Galiciai Televízió
Luar (Holdfény) című műsorában 2011. május 27-én

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek