Starity

Nikita — új sorozat a Viasat 3-on!

2011. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vadiúj sorozatot indít Magyarország harmadik legnézettebb csatornája, melynek nyomán egy újabb, izgalmasabb, pörgősebb és drámaibb Nikita-feldolgozásba pillanthatunk bele.

hirdetés
Nikita — új sorozat a Viasat 3-on!

A legújabb bérgyilkossorozatot az USA-ban a CW sorozatgyártó csatorna tűzte műsorra még 2010. szeptember 9-én, amely osztatlan sikereket aratott az Államokban, majd szerte a világon. Ámbár az alapötlet nem a legeredetibb, hiszen a legrégebbi Nikita-film 1990-re tehető, melyben a főszerepet Anne Parillaud és Marc Duret játszották. A film akkora sikert aratott, hogy úgy döntöttek, csinálnak sorozatváltozatot is 1997-ben, amely nem több mint öt teljes évadot élt meg La Femme Nikita címen. Ám úgy látszik, Nikita karaktere el lett feledve, s a bérgyilkosnő legendáját 2010-ben újraélesztették egy sorozat erejéig.

Nikita szerepét egy egzotikus szépség, Maggie Q kapta meg, akit egy baklövése során karolt fel a Divízió nevezetű ügynökség, amely az amerikai kormány kezelhetetlen fegyverévé vált. A titkos, sokak által nem létező szervezet fiatalokat képez ki kémnek, de leginkább bérgyilkosnak. Ezáltal döntötte el Nikita, hogy egy beépített újonc, Alex segítségével semmisítik meg. Ám a kémélet bugyraiba bevezető sorozatban Maggie Q és Lyndsy Fonseca mellett a harmadik főszerepet Shane West kapta meg, aki egy vonzó, ám szinte majdnem tökéletes Divíziós-ügynököt alakít, Michaelt. Többek között olyanok is fel fognak tűnni az alkotásban, mint például Aaron Stanford, akit már jól ismerünk az X-men-filmekből, vagy éppen Melinda Clarke, akit a nézők a Vámpírnaplókból vagy a CSI-ból ismerhettek meg.

Nikitának vajon sikerül eltemetnie a Divíziót, és boldogan élni az életét? Sikerülhet vajon egy tizenéves lánynak, Alexnek túlélni ezt? Na, és mi lesz a többi ügynökkel? Ki az, aki az igazságot fogja szolgálni, s ki ki válik korrupt gyilkossá? Mindezt megtudhatjuk szeptember 6-án 21.55-kor egy fantasztikus évadnyitó rész keretén belül, ha a Viasat 3 csatornára kapcsolunk. Garantált szórakozás mindenki számára. Te se maradj le róla!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek