Starity

Elárverezhetik Burt Reynolds luxusvilláját

2011. augusztus 18. 18:06   |   Szerző: chrisBrown14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elveszítheti otthonát Burt Reynolds, ha nem fizeti ki tartozását, ami körülbelül 1,2 millió dollárra rúg.

hirdetés
Elárverezhetik Burt Reynolds luxusvilláját

Hollywood egyik legjobban fizetett és leginkább szeretett színésze, a 90-es évekből ismert Burt Reynolds – ha nem fizeti ki az adósságát – nagy pácba keveredhet.

A házra még exfelesége, Loni Anderson tette rá a jelzálogot, melyet 2019-ig kellett volna kifizetniük, ám a 75 éves színész tavaly szeptember óta semmit sem fizetett a négyhektáros floridai villájáért, ezért beperelték. A pert Merrill Lynch által a Credit Zrt. kezdeményezte.

A papírok szerint a luxusvillát, melynek 12 500 négyzetméteres területén úszómedence, strand, fodrászat és kikötő is található, Reynoldsék 2009-ben megpróbálták eladni 9 millió dollárért, ám nem talált vevőre.

Merrill Lynch, a per kezdeményezője úgy véli, hogy az árverezés a legjobb módszer, ugyanis az így befolyt összegből Reynolds ki tudja fizetni a további adósságait a cégnek – ami plusz 750 000 dollár.

Burt Rerynoldsnak ismerős lehet a mostani helyzet, ugyanis még 1996-ban beruházott egy floridai étteremláncra, ám az csődbe ment. Mindezek ellenére a Smokey és a Bandita színésze nagyon optimista, úgy véli, hogy ami történik, nem a világvége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek