Starity

VV Zsófi szépségversenyen indul

2011. augusztus 19. 17:05   |   Szerző: Becky Dí

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 naivája egyre felkapottabb, mióta kijött a villából. Ott volt neki a Rágógumi dal, a mellplasztika – most úgy döntött, hogy megméretteti magát egy szépségversenyen.

hirdetés
VV Zsófi szépségversenyen indul

Mióta megnagyobbíttatta melleit VV Zsófi, dekoltázsán kívül önbizalma is jócskán megnőtt, ezért úgy döntött, olyat csinál, amit azelőtt félt volna megtenni: jelentkezik egy szépségversenyre.

„Az egyik, hazánkban is jelenlévő spanyol pezsgőmárka hirdette meg az eseményt. Én egy közösségi portálról értesültem róla, és úgy gondoltam, hogy szívesen belevágok” – mesélte a szőkeség, aki már túl van a selejtezőn (amin sikeresen továbbjutott), a szeptemberben lévő döntőn pedig kiderül, van-e helye a modellek között.

Azt is elárulta, hogy rettenetesen izgul a sok vetélytárs miatt, pedig az ő külsejéhez a természeten kívül a sebészek is hozzájárultak.

„Számos gyönyörű lányt láttam a nevezők között, de tudom, hogy a szépség önmagában kevés. Fontos a kisugárzás, és éppen ezért remélem, hogy jók az esélyeim” – tette hozzá. Ha a versenyt sikerül megnyernie, egy éven át ő lesz az egyik pezsgőmárka reklámarca, részt vesz a rendezvényeken, ezenkívül pedig bezsebelhet egy CKM-fotózást is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek