Starity

Lady Gaga nyitja az idei MTV VMA-t

2011. augusztus 19. 14:02   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extrém énekesnő fellépése fogja megnyitni a 2011-es MTV Video Music Awardsot.

hirdetés
Lady Gaga nyitja az idei MTV VMA-t

Lady Gaga legújabb, Yoü and I című videoklipje tegnap debütált az MTV-n, majd az énekesnő interjút adott az MTV Newsnak, ahol beszélt a kisfilmről, válaszolt a rajongók kérdéseire, és – ahogy korábban elárulta – egy nagy bejelentést is közzétett. Nemrég megerősítették, hogy az énekesnő fellép a díjátadón, de most Gaga azt is elárulta, hogy ő fogja megnyitni a 2011-es VMA-t, és hatalmas fellépéssel készül.

Az énekesnő eddig két Video Music Awardson vett részt, de nagyon emlékezetes maradt mindkét megjelenése. 2009-ben fellépett a Paparazzi című számával – ahol előadás közben elvérzett –, tavaly pedig egy igazi húsból készült ruhában vette át az Év Videója díjat a Bad Romance című videoklipjéért. Elárulták, hogy idén felül akarják múlni az eddigi megjelenéseket, és lehetséges, hogy az új klipben szereplő férfi – vagy sellő – alteregóként fog feltűnni Gaga a díjátadón.

A 2011-es MTV Video Music Awardsot augusztus 28-án tartják Los Angelesben, és a díjátadó nagy esélyesei között van Adele, Kanye West, és az idei legtöbb jelöléssel rendelkező Katy Perry is. Az eddig megerősített fellépők között pedig Gagán kívül ott van Chris Brown, Lil Wayne, Bruno Mars és a Grammy-díjas Adele is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek