Starity

Az Eurovízión tér vissza a Spice Girls?

2011. augusztus 19. 19:07   |   Szerző: Roxxy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spice Girls lelkesedése a verseny iránt Angliának is kedvez, hiszen a lánybanda már kellőképp ismert, és az európai rajongók biztosan szavaznának rájuk. Nem ez lenne egyébként az együttes első visszatérése.

hirdetés
Az Eurovízión tér vissza a Spice Girls?

Nemrégiben még a Baywatch sztárja, David Hasselhoff beszélt arról, hogy mennyire élvezte az idei Eurovíziós Dalfesztivált. A színész a németországi show után arra gondolt, hogy szívesen részt venne ő is a 2012-es ESC-en, melyet Azerbajdzsánban fognak megrendezni – az idei győztes, Ell és Nikki duettje miatt.

Most felmerült a hír, miszerint az 1994-ben alakult, napjainkra többször is feloszlott híres lánybanda, a Spice Girls is az Eurovíziós visszatérésről álmodik. Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Victoria Beckham és Geri Halliwell részvétele ezek szerint olyan lenne, mint idén a Blue nevű fiúcsapaté.

Anglia korábban is nagyon jó helyezést szeretett volna elérni, s azt remélték, hogy már ismert résztvevőkre többen szavaznak, hiszen Lee Ryanért és társaiért annak idején rengetegen rajongtak.

Bár még semmi sem biztos, Halliwell úgy véli, a részvételük elsöprőbb sikert aratna, mint a fiúké.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek