Starity

Anne Hathaway megmutatta kemény oldalát

2011. augusztus 20. 15:03   |   Szerző: CopperBoom

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anne Hathaway akármit képes lett volna megtenni, hogy legjobb barátnője esküvője problémamentesen teljen.

hirdetés
Anne Hathaway megmutatta kemény oldalát

Anne ezúttal nem a neveletlen hercegnő, és még csak nem is a Fehér Királynő szerepét tölti be, hanem koszorúslányként jelent meg legjobb barátnője esküvőjén.

Ki is jelentette, hogy képes akárkinek behúzni, aki felidegesíti a menyasszonyt. Hiába tartották az esküvőt a gyönyörű Barcelonában, a fiatal színésznő szerint az esemény nem egészen úgy sikerült, ahogy tervezték.

„Ő az egyik legjobb barátnőm, ez a pasas meg kikezdett vele. Odamentem azzal, hogy »Kit kell megütnöm?« De azt felelte, semmi szükség rá, nem kell senkit sem megütni. Úgy álltam hozzá, ha verekedés tör ki, én is behúzok valakinek!” – mesélte a Szerelem és más drogok sztárja az Entertainment Weeklynek.

Anne egyébként ismert harcias természetéről. Nemrég egy statisztát ütött meg a The Dark Knight Rises forgatásán.

„Nagyon belemelegedett a szerepébe, kicsit figyelmetlen volt, és az egyik statisztának majdnem kiverte a szemét egy pisztollyal. Hatalmas monoklija lett szegénynek” – nyilatkozta az egyik szemtanú, aki szerint Hathaway az esetet követően kisebb ajándékcsomaggal lepte meg a megsérült statisztát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek