Starity

Jessie J-t jótékonykodásra ihlette balesete

2011. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessie J nemrégiben megcsúszott és lesérült. Az énekesnő azóta már jobban van, de a történtek most arra inspirálják, hogy azokon segítsen, akiknek állapota sajnos nem fog javulni.

hirdetés
Jessie J-t jótékonykodásra ihlette balesete

Jessie J két hónappal ezelőtt ínszalagszakadást szenvedett egy fellépése próbáján, ezért pár hétig mankóval kellett járnia. A hatalmas fájdalmakkal küszködő énekesnőt megműtötték, és októberig intenzív fizioterápiás kezeléseken kell részt vennie.

Ugyan Jessie teljesen rendbe fog jönni, sajnos nem mindenki olyan szerencsés, mint ő. Erre a brit pacsirta is rájött, és elárulta, lábsérülése komolyan elgondolkoztatta.

„Annyira tisztelem azokat, öregeket és fiatalokat egyaránt, akiket már többször is műteni kellett – csiripelte a Twitteren. – Természetesnek vesszük a járást, a futást, a táncolást, mindaddig, míg képtelenek leszünk rájuk. Annyira várom, hogy jobban legyek, és pénzt adományozzak az olyanoknak, akik nem lesznek jobban, vagy nem fognak újra járni. Az élet értékes. Éld és szeresd.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek