Starity

Kim Kardashian megemlékezett az édesapjáról

2011. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű valóságshow-sztárnak annyira hiányzott az apja az esküvője napján, hogy írt neki egy megemlékezőlapocskát. Ezenkívül az egész nap vidáman telt, a friss házasok pedig úsztak a boldogságban!

hirdetés
Kim Kardashian megemlékezett az édesapjáról

„Hivatalosan is házasok vagyunk!” – posztolta a boldog feleség a hivatalos Celebuzz-oldalán a szombat esti ceremónia után. Az E! csatorna valóságshow-sztárja, Kim Kardashian és párja, a kosárlabdázó Kris Humphries szombat este házasodtak össze egy privát villában a kaliforniai Montecitóban, több száz családtag és ismerős szeme láttára.

Hatra mindenki a helyén állt, de a szertartás csak 37 perc múlva kezdődött meg, és körülbelül fél óráig tartott – írta az E! News.

„Bárcsak az apukám is itt lehetett volna. De tudom, hogy bizonyos értelemben mégis itt van, érzem a szeretetét magam körül. Szeretlek, és hiányzol, apa” – állt egy kinyomtatott lapocskán, amelyet a vendégek kaptak. A szavak az édesapja, Robert Kardashian iránt érzett tiszteletét fejezik ki. Rajta kívül édesanyja, Kris Jenner nagyszüleiről is megemlékeztek.

Mialatt Kimre vált az oltárnál, hallani lehetett, ahogy Kris, a vőlegénye azt motyogja, „ideges vagyok”, de úgy tűnt, néhány mély levegővétel visszaállította magabiztosságát. Végül mostohaapja, Bruce Jenner sétált el a lánnyal Krishez.

Az este nagyon jó hangulatban telt, az örök hűség fogadása után azonnal partit csaptak. Mielőtt Kim és Kris elkezdtek táncolni Robin Thicke Angels című dalára, maga az előadó mutatta be őket mint Mr. és Mrs. Humphriest. A vacsorát Wolfgang Puck népszerű séf állította össze.

Ahogy azt Kimtől várhattuk, hírességekben igencsak bővelkedő szertartás volt az övék: ott volt többek között Demi Lovato, Ciara, Eva Longoria, Ryan Seacrest, Julianne Hough, Serena Williams, Brody Jenner, Avril Lavigne, Lindsay Lohan, és az esküvői ruha tervezője, Vera Wang is.

Exkluzív fényképeket, interjúkat és adatokat a szeptember 5-ei People magazinban láthatunk majd, ami Amerikában már augusztus 26-án, pénteken megjelenik az újságárusoknál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek