Starity

Joe McElderry új albummal jelentkezik

2011. augusztus 22. 21:09   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2009-es X Factor győztesének második albuma augusztus 22-én, a mai napon jelent meg az Egyesült Királyságban a Decca Records kiadásában.

hirdetés
Joe McElderry új albummal jelentkezik

Joe McElderryről először 2009-ben hallhatott a nagyvilág, amikor megnyerte Anglia egyik legnevesebb tehetségkutatóját, az X Factort. Joe a győzelem után sem tétlenkedett, hiszen 2010-ben debütált első albuma, a Wide Awake. A korongon többek között olyan dalok kaptak helyet, mint Miley Cyrus The Climb című slágerének feldolgozása – amellyel mellesleg a brit énekes óriási sikert aratott az X Factor fináléjában –, az Ambitions vagy a Someone Wake Me Up.

A Wide Awake megjelenése után egyre kevesebbet hallhattunk a fiatal tehetségről, azonban 2011 nyarán ismét megmutatta képességeit a világnak. Ekkor ugyanis Nagy-Britannia kedvence megnyerte az ITV1 Popstar to Operastar műsorát (nem is akárhogy, hiszen a közönség 80%-a rá voksolt), majd nem sokkal később bejelentette új albumának érkezését.

Joe egy kisvárosi fiúként csupán álmodott ilyen sikerről. Most azonban – tanulva a legnagyobb és legtapasztaltabb zenészektől – a 20 éves énekes felkészült arra, hogy belekezdjen egy kihívásokkal teli zenei projektbe. Nyers tehetségének, rajongóival kialakított szoros kapcsolatának, illetve előadóművészi rátermettségének segítségével máris egy újabb lépcsőfokot ért el pályafutásában.

hirdetés

„A 2009-es X Factorban aratott győzelmem óta egy elképesztő utazás részese vagyok. Az új albumom egy pillanatfelvétel arról, hol is tartok jelenleg, és nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt, hogy rögzíthetek és előadhatok néhány dalt ebből a csodálatos repertoárból. Remélem, hogy az emberek csatlakozni fognak hozzám a zenei utazásomban” – nyilatkozta McElderry.

„Az album neve Classic, klasszikus zenékkel, klasszikus repertoárral, dalokkal, amiket mindenki ismerni fog.”

A lemez Írországban debütált először – augusztus 19-én –, majd három nappal később Angliában is kiadásra került.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek