Starity

Holnap jelenik meg Justin Bieber DVD-je

2011. augusztus 24. 09:09   |   Szerző: eszter_belieber

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber zenés dokumentumfilmje több mint 30 millió dollár bevétellel büszkélkedik, és sorra jelenik meg az európai országokban. Holnaptól azonban Magyarországon is kapható lesz.

hirdetés
Holnap jelenik meg Justin Bieber DVD-je

Justin Bieber esélye a nagy felfedezésre csupán millió volt az egyhez, amíg rajongók hada rá nem klikkelt az interneten. A Soha ne mondd, hogy soha segítségével most te is részesévé válhatsz egy átlagos tinédzser mesébe illő sikertörténetének. Ez a „lebilincselő és inspiráló” film azt mutatja be, hogy a valaha volt legfiatalabb előadóként hogyan jutott fel Justin New York leghíresebb színpadára, és adott teltházas koncertet.

A magyar mozik ugyan nem vetítették le a filmet, de augusztus 25-étől a hazai boltok polcain is megtalálható lesz DVD formájában. A kiadvány ára internetes források szerint 3000 forint körül mozog majd, és néhány extrát is tartalmazni fog.

A film kihagyott jeleneteit tartalmazó Justin Bieber: Never Say Never Director's Fan Cut augusztus 23-án jelent meg az Egyesült Államokban, a magyarországi kiadásról viszont egyelőre nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek