Starity

Botrányba fulladt Kim Kardashian esküvője

2011. augusztus 24. 22:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű realitysztár augusztus 20-án házasodott össze szerelmével, Kris Humphrieszal. Azonban nem ment minden zökkenőmentesen: a rendőrök vetettek véget az esküvő utáni ünneplésnek.

hirdetés
Botrányba fulladt Kim Kardashian esküvője

Már régóta hangos a sajtó Kim Kardashian esküvőjétől. A ceremónia 20-án le is zajlott, viszont most kiderült, nem minden ment a tervek szerint.

Kim már hónapok óta szervezgette esküvőjét, szerette volna, ha minden mesébe illően menne. Azt is elárulta, hogy felül akarja múlni még a királyi esküvőt is. Azonban mégis hiábavalónak bizonyultak a realitysztár fáradozásai, mert a nagy nap sajnos nem ért véget gondmentesen.

A középső Kardashian lány esküvője több mindenben is hasonlít egy tündérmeséhez, például abban, hogy éjfélkor végett kellett érnie. A lány éppen a ceremónia utáni partin mulatozott a vendégekkel és újdonsült férjével, Kris Humphrieszal, amikor rájuk tört a rendőrség.

„DJ Cassidy már egy órája pörgette a lemezeket, szóval éjfél körül járt az idő. Egyszer csak a rendőrség elrendelte, hogy állítsa le a zenét, mert a szomszédok panaszkodtak, hogy túl nagy a hangerő” – nyilatkozta az egyik vendég.

„A szomszédok nem jöttek át, viszont a rendőrséget kihívták. Kim jól kezelte a helyzetet, nem nagyon izgatta fel magát, viszont nővére, Khloe ideges lett, és egy kisebb jelenetet is rendezett” – montda egy másik szemtanú.

Mi viszont legyünk optimisták, és nézzük a dolog jó oldalát: így legalább hamarabb maradhatott magára az ifjú pár, akiknek csakis a legjobbakat kívánjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek