Starity

Leállt a forgatás Keresztes Ildikó miatt

2011. augusztus 25. 20:08   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es X-Faktor reklámfilmjének forgatása nem ment zökkenőmentesen, mert az egyetlen női mentor pánikba esett.

hirdetés
Leállt a forgatás Keresztes Ildikó miatt

„Már a felszállásnál nyugtalan voltam. De nem mertem szólni, nehogy azt higgyék rólam a srácok, nem bírom a gyűrődést. De ez a kitartás nem tartott sokáig, és borzalmas halálfélelem lett úrrá rajtam, teljesen bepánikoltam, és szinte könyörögtem a pilótának, hogy szálljunk le. Borzasztó rossz érzés volt” – nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

A forgatáson Ildikónak és a többi mentornak helikopterrel kellett repülniük, és az hitték, menni fog, hiszen egyikük sem fél a repüléstől. Ám ez mégsem így történt.

„Szinte alig telt el néhány másodperc, és Ildi falfehér lett. Rögtön jeleztük is a stábnak, hogy azonnal le kell szállnunk. Közben persze mindannyian igyekeztünk megnyugtatni, ami szerencsére sikerült” – árulta el Nagy Feró.

Néhány órára a forgatás is leállt, de Ildikó állapota javult és vállalta a repülést. Az RTL Klub a kisfilmet csütörtökön 14 óra 55 perckor teszi közzé weboldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek