Starity

Jim Carrey szerelmet vallott Emma Stone-nak

2011. augusztus 25. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jim Carrey sajátos módját választotta annak, hogy Emma Stone-nak szerelmet valljon. Az ezerarcú színész videoüzenetet töltött fel YouTube-ra.

hirdetés
Jim Carrey szerelmet vallott Emma Stone-nak

Jim Carrey sajátos módját választotta az udvarlásnak. YouTube-ra töltött fel egy videót, amelyben csodálja Emma Stone-t.

„Akarom, hogy tudd, minden tekintetben gyönyörű vagy. Nem csak gyönyörű, hanem okos és jószívű is. Ha fiatalabb lennék, feleségül vennélek, és pufók, szeplős arcú gyerekeink lennének. Minden nap köszönetet mondanál Istennek, hogy az életed része és a megfelelő életkor vagyok számodra. De nem. 49 éves vagyok. Vannak ráncaim az arcomon, és néha szürke szakállam, és már nehezebben megy a pisilés, mint régebben. Egyedül ezek a jelei az öregedésemnek. Mindegy, csak szerettem volna megosztani veled, hogy mit érzek. Nagyon különleges vagy, szeretném, hogy sikeres legyél, és művészként kiteljesedj, de leginkább szeretetet és megelégedettséget kívánok neked. Ez minden” – mondja az üzenetben a vígjátékok királya.

Később Twitter-oldalán közölte, hogy ez csak egy poén, ugyanakkor „az a legviccesebb benne, hogy minden igaz, amit mondtam”.

Jim jelenleg egyedül él, a múlt év tavaszán szakított az ex-Playboy-lánnyal, Jenny McCarthyval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek