Starity

Betiltották Lady Gaga számait Kínában

2011. augusztus 25. 20:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kínai kulturális minisztérium úgy gondolja, hogy az ország szellemi biztonsága érdekében be kell tiltani bizonyos számokat.

hirdetés
Betiltották Lady Gaga számait Kínában

Kínában tiltólistára került több száz dal, ami veszélyeztetheti az ország kulturális biztonságát. A számokat szeptember 15-éig el kell távolítani a kínai internetes oldalakról. Aki ezt nem tartja be, az ellen a hatóságok vádat emelnek. Az országban az internetet amúgy is szigorúan ellenőrzik, hogy kiszűrhessenek minden ártó dolgot, amelyek közé a nem megfelelő tartalmú dalok is tartoznak.

A kitiltott számok között megtalálható Lady Gaga nagy sikerű új lemezéről a The Edge of Glory, a Hair, a Bloody Mary, a Marry The Night, az Americano és a Judas is. Az énekesnő új albumát, a Born This Wayt egyébként a megjelenésekor több országban is betiltották – a vallásos elemek használata és a dalok szókimondó szövege miatt. A kínai kulturális minisztérium által indexre tett számok között ott van még Beyoncé visszatérő kislemeze, a Run the World (Girls), a Backstreet Boys több slágere, Katy Perry népszerű Last Friday Nightja és több tajvani, hongkongi és japán dal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek