Starity

Szeptemberben érkezik Kimbra első albuma

2011. augusztus 26. 14:02   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal ausztrál énekesnő, Kimbra első, Vows című albuma szeptember 2-án fog megjelenni.

hirdetés
Szeptemberben érkezik Kimbra első albuma

A 21 éves Kimbra első albuma a következő hónapban fog mejelenni, pont a születésnapján. Valójában már 2005 óta van a zeneiparban mint énekes. Eleinte saját dalokkal lépett fel kisebb klubokban, majd egy ausztrál menedzser fedezte fel és ajánlott szerződést a fiatal énekesnőnek.

Az első pár évében csak album nélküli dalok jelentek meg videoklippel, és más énekesekkel vagy zenekarokkal dolgozott – mint például a Miami Horror és Gotye. Majd 2010 nyarán megjelent egy újabb videoklip, a Settle Down, és 2011 áprilisában a Cameo Lover. Ezek a most megjelenő albumán, a Vowson fognak szerepelni.

A két önálló klippel szerzett magának hírnevet Ausztráliában, az Amerikai Egyesült Államokban és Új-Zélandon. Az énekesnő új albuma jazz és pop stílusban készült. Ötleteit Amy Winehouse és Björk adta számára. A korong dalait saját maga, illetve a cég zeneszerzői írták két éven át.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek