Starity

Elkészült Faith Hill és Tim McGraw babája

2011. augusztus 25. 23:11   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Faith Hill és Tim McGraw alkotta countryzenész házaspárnak is elkészült a kicsinyített Barbie baba mása, amelynek tervezésében a két előadó is kivette a részét.

hirdetés
Elkészült Faith Hill és Tim McGraw babája

Az ismert countryzenész házaspárnak, Faith Hillnek és Tim McGraw-nak is elkészült a kicsinyített mása. A két énekesről készült babát a legnevesebb Barbie-kat áruló online boltban, a Barbie Collectorban lehet megvásárolni közel 70 dollárért (13 300 forint). A párban kapható babák már szeptemberben, a házaspár 15. házassági évfordulója előtt megvásárolhatóak lesznek.

A Faith-babán elegáns bézs-fekete csipkeruha, valamint vállig érő fülbevaló van, míg a Tim-babán fekete öltöny és az elmaradhatatlan cowboykalap.

A két énekes egyébként nagyban kivette a részét a babák tervezésében. Erről maga a tervezőnő, Linda Kyaw beszélt az Entertainment Weekly magazinnak: „Tim és Faith küldött nekünk néhány képet az elképzelésükről. Ez tartalmazta a ruhájukat, Faith sminkjét és frizuráját. Pontos elképzelésük volt arról, hogy mit szeretnének látni magukon baba formájában. Ezzel segítették, hogy elérjük a lehető legjobb eredményt.”


Faith Hill és Tim McGraw baba formájában

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek