Starity

Megérkezett Rihanna új klipje

2011. augusztus 26. 10:10   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő legújabb, Cheers (Drink to That) című videoklipje tegnap jelent meg.

hirdetés
Megérkezett Rihanna új klipje

Rihanna tavaly novemberi Loud című albumáról megérkezett a hatodik videoklip is. A Cheers kislemez hivatalosan augusztus 2-án jelent meg. A dalhoz készített kisfilmet tegnap mutatták be – magyar idő szerint péntek hajnalban. A szám érdekessége, hogy részleteket tartalmaz Avril Lavigne I’m with You című dalából. Rihanna szerint a Cheers az eddigi legkülönlegesebb hangzásvilággal rendelkező száma.

Az énekesnő legújabb klipje az album eddigi videóival ellentétben koncertfelvétel lett. Rihanna világ körüli turnéját, a Loud Tourt mutatja be, ahol előadásra kerül a Cheers című szám is, de több személyes felvétel is szerepel benne az énekesnőről, ahol barátaival vagy rajongóival szórakozik, valamint a koncert előtti és utáni pillanatok is feltűnnek benne. A videoklip nagy része a turné barbadosi állomásán lett felvéve augusztus 5-én.

Rihanna új kislemeze valószínűleg hasonló sikereket fog elérni, mint az Only Girl (In the World), a What’s My Name és a botrányos S&M. A Cheers már az amerikai és az ausztráliai iTuneson is a top 10-ben szerepel. A gyönyörű énekesnő következő klipjére sem kell sokat várni, mivel szeptemberben érkezik a Nicki Minajzsal készült duett, a Fly kisfilmje is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek