Starity

Rafael Nadal az Armani őszi kollekciójában

2011. augusztus 26. 19:07   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves spanyol teniszező, Rafael Nadal tavaly írta alá a szerződést, miszerint az Armani termékeit fogja népszerűsíteni. Ennek eleget téve tegnap bemutatta a márka őszi fehérnemű- és farmerkollekcióját.

hirdetés
Rafael Nadal az Armani őszi kollekciójában

A spanyol sportolóról még tavaly decemberben derült ki, hogy ő lesz az Armani legújabb reklámarca. Így kötelezettségeinek eleget téve a tízszeres Grand Slam-győztes teniszező tegnap, augusztus 25-én az egyik New Yorkban található Macy’s üzletben mutatta be az Armani legújabb, 2011-es őszi kollekcióját.

A leleplezés során Nadal elmondta, hogy a modellmunka még mindig teljesen új élményekkel jár a számára, attól függetlenül, hogy már a tavaszi–nyári ruhadarabok reklámfotóin is ő szerepelt. Ezenkívül azt is megosztotta mindenkivel, hogy öltözködésével kapcsolatban mindig kikéri a barátnője, Xisca tanácsát.

A mostani időszak rendkívül mozgalmas a 25 éves Nadal számára, ugyanis augusztus 29-én kezdődik az év utolsó Grand Slam-tornája, és a napokban fogja promózni az életrajzi könyvét is (Rafa: Az én történetem), néhány napja pedig David Letterman műsorának vendége volt.


Rafael Nadal az Armani őszi kollekciójának fotóin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek