Starity

Újabb titkok a Kardashian—Humpries-esküvőről

2011. augusztus 27. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People magazin közzé tett néhány kulisszatitkot Kris Humpries és Kim Kardashian esküvőjéről. Persze nem maradunk megfejtetlen kérdések híján, ugyanis az E! csatorna a ceremóniát október 9-én fogja műsorra tűzni.

hirdetés
Újabb titkok a Kardashian—Humpries-esküvőről

„Az egész esküvő a fekete és a fehér jegyében telt, ugyanis ezek a színek Kim kedvencei. Ez a két szín mindig feldobja a többi mellékszínt – soha nem válik unalmassá, s mindig elegánsak. A vendégek ruhája, a díszítés, a meghívó, a tányérok, de még az esküvői torta is fekete-fehér volt!” – avat be a részletekbe Kris Jenner, a menyasszony édesanyja.

Az esküvői torta: Kim három esküvői ruhájától kezdve a nívós vendégseregen át minden meg volt szervezve a nagy napra. A pár az esküvői tortájukat 6 995 dollárból (kb. 1 315 060 forint) készítették el, melyet Judit Leiber főcukrász valódi kristálydarabokkal ékesített. Az íze – természetesen a díszítéshez kötötten – csokoládé és vanília volt.

A menyasszony többek között koszorúslányait, Khloé és Kourtney Kardashiant, Kendall és Kylie Jennert, valamint a rokon kislányt, Kaelat is megajándékozta egy külön nekik készítetett tortával, mely 3000 dollárba (kb. 564 ezer forint) került.

Az after party: Miután a ceremónia véget ért, a pár s népes vendégserege a felállított sátorban mulattak, majd hajnal felé, amikor már csak a szűk családi kör maradt – mindenki kényelmes ruhába öltözött. A koszorúslányok és a menyasszony mind fehér-arany Juicy Couture-melegítőbe bújtak, s együtt buliztak tovább.

Kourtney esküvője: Már több pletyka is elterjedt annak kapcsán, hogy Kim testvére, Kourtney Kardashian és párja, Scott Disick is szeretnének esküvőt. Kendall Jenner, a menyasszony húga a felröppent hírt nem akarta kommentálni, ám nézőpontját megosztotta a nagyvilággal: „Biztos vagyok benne, hogy Kim mesebeli esküvője után Kourtney-ék is kedvet kaptak – bár nem csodálkoznék, ha pár évet még várnának ezzel. Kourtney és Scott nagyon édesek együtt, és hamarosan ők is szeretnének még egy babát” –mondja Kendall.

Ők is? Ezek szerint Kim már tervezi a családalapítást… ugyanis Kendall szerint hamarosan bővülni volt a Kardashian-klán: „Kimék már nagyon szeretnének családot, nem lepődnénk meg, ha pár hét múlva fülig érő szájjal jelentenék be, hogy kisbabát vár. Kim remek anya lenne, és nekik lenne a legcsodálatosabb kisgyermekük a világon” – áradozott Kendall.

A nászút: A pár – a sajtó megvezetésére – azt híresztelte el, hogy tonnányi teendőik miatt kénytelenek elhalasztani nászútjukat, ám egy szemfüles lesifotós a nyomukra bukkant. Az Amalfi Coaston (Nápoly alatt), Olaszországban, egy luxusvillában szálltak meg a szerelmesek, ahol nem tudtak betelni egymással – igen pikáns képek is napvilágra kerültek már a nászútról.

Akik még több titkot szeretnének megtudni Kim esküvőjéről és annak előkészületeiről, azoknak az amerikai E! csatornát ajánljuk (online elérhető) október 9-én és 10-én, ahol a Kim mesebeli esküvője – A Kardashian-esemény című műsorban minden részletre fény derül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek