Starity

TVD & TSC: a két sorozat keresztezi egymást?

2011. augusztus 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brittany Robertson vetette fel egy interjúban az ötletet, mely akár megvalósításra is kerülhet.

hirdetés
TVD & TSC: a két sorozat keresztezi egymást?

Az amerikai CW csatorna már futó sikersorozata, a Vámpírnaplók és a szeptember 15-én bemutatkozó sikergyanús The Secret Circle készítői részben azonosak, hiszen az előbb említett sorozat készítői közül ketten –Kevin Williamson és Andrew Miller – munkálkodnak az utóbbin.

„Azt hiszem, király lenne, ha Kat Grahamnek lenne szerepe a The Secret Circle-ben, hiszen mint tudjuk, ő játssza a boszit a Vámpírnaplókban. Már meg is kérdeztem erről a készítőket, Kevint és Andrew-t, bár ők azt mondták, nem látják úgy, hogy most megvalósítható lenne, mert ők épp azon dolgoznak, hogy a két sorozat elkülönüljön egymástól, a szereplők pedig ne függjenek egymástól érzelmileg a kettő között, illetve nekünk ki kell állnunk a saját produkciónk mellett. Ezt leszámítva úgy gondolom, hogy csodás lenne, ha pár évaddal később egybefonódnának a szálak a két széria közt, de majd még meglátjuk, hogy alakul a dolog” – osztotta meg terveit Brittany Robertson.

Emellett arról is mesélt, furcsa számára, hogy csak most mutatták be a The Family Tree című családi vígjátékot: „2008-ban, Valentin-nap körül forgattuk, épp akkor töltöttem be a 18-at, szóval három és fél évvel ezelőtt volt. Teljesen más voltam akkor, extázisba kerültem, amikor megkaptam a szerepet, a forgatókönyvet pedig egyenesen imádtam” – mesélt a múltról Britt.

A The Secret Circle után érdeklődők a sorozat első részét szeptember 15-én láthatják helyi idő szerint este kilenc órától, rögtön a Vámpírnaplók után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek