Starity

A sztárokat rettegésben tartja a hurrikán

2011. augusztus 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hurrikán senkit sem kímél, legyen az hétköznapi ember vagy sztár, így a celebeknek is fel kellett készülniük a közelgő veszélyre.

hirdetés
A sztárokat rettegésben tartja a hurrikán

Hamarosan eléri az Irene hurrikán Amerika keleti partját, ezért a sztárok is elkezdték a bevásárlást és a felkészülést a közeledő természeti csapásra.

Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja a házát tette biztonságossá, hogy az ablakokon ne repülhessen be semmilyen tárgy, ám Alec Baldwin és Katie Couric is többnyire felkészülten várja az eseményeket.

Katie Couric amerikai újságíró már hiába ment a drogériába, bizony kifogytak az elemlámpákból – tweetelte tegnap este. „Sokat beszélek édesanyámmal, ő most elég ideges. Pár napig a testvéremnél lesz, nekik van generátoruk. Sokat gondolok a D.C. környéki ismerőseimre is.” Az aggodalom kissé ironikusan festette le a jövőt: „Földrengés és hurrikán egy héten belül. Mi lesz a következő, sáskajárás, pestis?”

Alec Baldwin pedig alig akarta elhinni, hogy mi készülődik: „Jön a vihar? JÖN A VIHAR?! Aaaggghhh!” – ő minden esetre fel van készülve: egy másik Twitter-bejegyzésben leírta, hogy van vize, elemlámpája, scrabble-gyűjteménye, mogyorós M&M-je, illetve DVD-filmjei, így elégedett.

Khloe Kardashian viszont meg van rémülve, a celeb a családi divatcégük, a DASH New York-i boltját zárta be teljesen, és a Twitteren kommentálta az eseményt, miszerint rémisztő, ami történik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek