Starity

Megérkezett a Cole Haan őszi kollekciója

2011. augusztus 27. 16:04   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A táskákat, cipőket és kabátokat gyártó cég reklámarca évek óta az egykori világelső orosz teniszező, Marija Sarapova, így természetesen a legújabb, őszi kollekciót is ő népszerűsíti.

hirdetés
Megérkezett a Cole Haan őszi kollekciója

A Forbes magazin listája szerint az elmúlt hét évben a legjobban fizetett női teniszező Marija Sarapova lett. Ebben nemcsak a versenyeken megnyert pénzdíj, hanem pályánkívüli munkái, így főként a reklámarcként való tevékenykedése is beleszámít. A teniszező a tervezőfolyamatokban is kiveszi a részét, így az általa népszerűsített darabok az ő ízlését is tükrözik. Ezzel bebizonyította azt is, hogy a sport és a divat összeegyeztethető, és egy sportoló is lehet trendi.

A Cole Haan 2011-es őszi kollekciójának reklámfotói a magazinok oldalain csak szeptemberben lesznek láthatóak, azonban az interneten, a bolt hivatalos oldalán már elérhetőek a termékek. A promócióhoz készült képekhez Marija egy New York-i stúdióban állt modellt Daniel Jacksonnak.

„Fontosnak tartottuk, hogy olyan képeket készítsünk, amelyekről a fogyasztóknak a márka fiatalossága és időtlensége tükröződik” – nyilatkozta a Cole Haan kommunikációs igazgatója, Gavin Francis Thomas.


Marija Sarapova a Cole Haan 2011-es őszi kollekciójának fotóin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek