Starity

Megemlékeznek Amy Winehouse-ról az idei VMA-n

2011. augusztus 28. 08:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei MTV VMA-n a nemrég tragikusan elhunyt énekesnőről is megemlékeznek majd. Duettel fog tisztelegni előtte Tony Bennett, Adele és Lady Gaga.

hirdetés
Megemlékeznek Amy Winehouse-ról az idei VMA-n

Sok pletyka volt már arról, hogy a 2011-es MTV Video Music Awardson megemlékeznek majd a nemrég tragikusan elhunyt tehetségről, Amy Winehouse-ról. Az NME zenei honlap nemrég megerősítette, hogy a brit énekesnő, Adele, a legendás jazz-zenész, Tony Bennett és az extravagáns művésznő, Lady Gaga duettel fognak tisztelegni Amy előtt a műsorban. Az előadott Winehouse-duett a Tony szeptember 20-án megjelenő, Duets II című lemezén lévő Body and Soul lesz, amely az énekesnő utolsó felvétele. Ez lesz egyúttal az album első kislemeze, bevétele pedig az Amy Winehouse Alapítvány javára megy majd.

Amy édesapja, Mitch Winehouse így nyilatkozott a megemlékezésről: „Megtiszteltetés a családnak, hogy így megemlékeznek a VMA-n Amyről. Tudom, hogy nagy szerepet játszott a lányom sikerében a 2007-es MTV Movie Awards-os fellépése a Rehab című számmal.”

Gaga elmondta, hogy hatalmas fellépéssel készül, és a rajongói nem fognak benne csalódni. Már korábban is volt róla szó, hogy valahogy megemlékezik majd a nemrég elhunyt énekesnőről, akit nagyon szeretett és tisztelt.

A 2011-es MTV Video Music Awardsot ma tartják Los Angelesben. A fellépők listáján Lady Gagán, Adele-n és Tony Bennetten kívül Beyoncé, Chris Brown, Lil Wayne, Pitbull, Jessie J és Bruno Mars is szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek