Starity

MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák

2011. augusztus 29. 13:01   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint minden díjátadón, a tegnapi MTV VMA-en sem csak a díjakat övezte nagy figyelem, a sztárok öltözékét is alaposan szemügyre vette mindenki. Voltak, akik remekül is festettek, viszont akadt olyan is, aki sajnos mellé nyúlt.

hirdetés
MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák

Az idei MTV Video Music Awardson rengeteg meglepetés történt, mind a díjazottak, mind az öltözékek terén. A legcsinosabbak között persze ott szerepel Selena Gomez és Beyoncé is, azonban a mindig stílusos Miley Cyrus és Katy Perry is mellé nyúlt.

A legszebb ruhák

Selena Gomez számára, ha díjak terén nem is hozott sikert az est, legalább elmondhatja magáról, hogy csodálatosan festett ebben a csipkés Julien MacDonald-ruhában. Remek választás volt az arany cipő, kistáska valamint ékszer, mert ezek színesebbé teszik az összeállítást, és nem lesz túl komor a fiatal lány számára.

Beyoncénak sikeresen telt az estéje. Videója, a Run the World (Girls), megnyerte a legjobb koreográfiának járó díjat, bejelentette, hogy első kisbabájukat várják férjével, Jay-Z-vel, és ha ez nem lenne elég, akkor mindeközben még gyönyörűen is festett földig érő Lanvin-ruhájában. Remekül kihozta Be formás alakját, és az elefántcsont színű platformszandál is tökéletesnek bizonyult, mert bár feltűnő és szexis, mégsem vonja el a figyelmet a ruháról. A hosszú fülbevalójért pedig pluszpont jár.

Victoria Justice a Theia-mini mellett tette le a voksát, ami talán a fényes flitteres díszítés nélkül unalmasnak hatott volna, így viszont igazán fiatalos hatást keltett. A csillogás visszaköszön Victoria cipőjén, valamint karperecin is. Az utóbbiból örülünk, hogy nem választott többet, mert félő, hogy elnyomnák a ruhát, de így teljesen egyben van a lány szettje.

Mivel a díjátadó többek között Britney Spears eddigi munkássága előtt tisztelgett, elég kínos lett volna, ha Brit szörnyen fest. Azonban az énekesnő nem elég, hogy ezt elkerülte, még egy díjat is besöpört a legjobb popvideónak titulált Till the World Endsszel. Nem lihegte túl a megjelenését, és talán éppen ettől festett ilyen jól. Egy egyszerű rövidnadrágos overallt választott a Moschinótól, melyet a fényes díszítés tett elegánssá és alkalomhoz illővé. A merész cipőválasztást is díjazzuk, mert ezzel még inkább feldobta öltözékét, és vagányságot adott a szettnek.

Zoë Saldana merész kivágású Barbara Buiba öltözött. A felső részen lévő díszítés még jobban kihangsúlyozza a színésznő kebleit, de mégsem fest ízléstelenül. A Balenciaga-cipő is jó választásnak bizonyult: merész, de mégsem feltünő, és hagyja a ruhát érvényesülni.

Katie Holmes láthatóan jól érezte magát ebben az összeállításban. Azzedine Alaia-ruhát viselt, mely remekül visszadta a színésznő tökéletes alakját. A fekete övsáv még jobban karcsusította, és kihangsúlyozta Katie formás kebleit. A magas sarkú bakancs is remekül szuperált, visszahozta a ruha csipke alatti színét, és vagányabbá tette ezt az elegáns szerelést. Vajon Suri segített kiválasztani a szettet?

Kelly Rowland merész kivágású Falguni & Shane Peacock-ruhát viselt, mely – mellei mellett – kiemelte karcsú derekát és formás lábait is. Az aranyozott rész még izgalmasabbá teszi a szerelést, és remekül illik az énekesnő bronzbarna színéhez. A Christian Louboutin-cipő is kitűnően festett rajta, még hosszabbnak mutatta tökéletes lábait, és a ruha csillogása is visszaköszönt benne.

A legrosszabb ruhák

Katy Perry volt az est egyik nagy nyertese, azonban az öltözékét nem sikerült eltalálnia. Katy valószínűleg rózsaszín hajú kínai nőnek akart öltözni, azonban szerelése átcsúszott az ízléstelenség kategóriájába. A világoskék ruha sehogysem jön össze világoszöld díszítésével, és a narancssárga virágdíszítés, valamint az átlátszó lyukak csak még idétlenebbé teszik az összhangot. Az egyetlen, amit értékelni tudunk, az a rózsaszín magas sarkú, ami egy hozzá illő ruhával kombinálva még az előző kategóriában is helyet kaphatott volna.

Az est legnagyobb meglepetését sokak számára Miley Cyrus ruhája jelentette. A lány elveszett a sok mintában, melyeket nem is értjük, hogy kerülhettek egy ruhára. Az oldalsó bársonycsíkok öregasszonyossá tették a mindössze 18 éves énekesnőt, amin a hosszú fülbevaló, és a szoros nyaklánc sem segített. A túl hosszú ujj azt a látszatott keltette, hogy a ruha uralkodik Miley felett, ugyanis a lány ki sem látszott a sok anyag közül. A mindig stílusos Cyrus lány ezúttal alaposan mellé nyúlt. Esetlenül festett a szerelésében, amit leginkább egy nagymamán tudnánk elképzelni.

Nicki Minaj ebben a szerelésben jelent meg a díjátadón, azonban azt nem igazán értjük, hogy ebben a „ruhában” hogy lehet egyáltalán közlekedni. A rapper haja leginkább a lufiállatkákra emlékeztet, amit az ujjairól csüngő plüssfigurákkal tudnánk leginkább összhangba hozni. Lehet, hogy Nickinek hiányzik a gyerekkora, ez esetben viszont nem értjük a csúcsos melleket, és az egész fémhatású, szúrós ruhát. Azt sem igazán tudnánk megmondani, hogy mit tekert a lába köré, valamint azt sem, hogy miért kell maszkot viselnie a szája előtt. Talán fél a vírusoktól? Azonban Minaj esetében feltételezhetjük, hogy direkt vett fel ilyen szörnyű hacukát.

Senki sem tökéletes. Viszont lehet úgy öltözködni, hogy annak látszódj. Vanessa Hudgens sajnos ezt nem tudta, így amikor ruhát választott, nem vette figyelembe, hogy az ezüst estélyi kihangsúlyozza kis pocakját. A ruha szabása sem volt a legjobb, hasától lefelé ugyanis csőnek látszott. Ha a dereka fölött kellene pontoznunk, akkor a ruha és a nyaklánc is remek választás lenne, így azonban Nessa elveszett a ruhában, mely előnyei helyett inkább hibáit emelte ki.


Fotók: Hollywoodlife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek