Starity

Ke$ha egy rajongó vérével díszíti dekoltázsát

2011. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ke$ha sosem éppen a visszafogottságáról volt ismert, és ezt ismét bebizonyította: a minap a Twitterre töltött fel egy képet, amin érdekes módon fejezi ki rajongói iránti szeretetét.

hirdetés
Ke$ha egy rajongó vérével díszíti dekoltázsát

Ke$hának köztudottan őrült rajongói vannak. Az egyik fanatikus például saját fogát küdte el az énekesnőnek, aki ezen felindulva gyűjteni kezdte a fogakat, és – állítása szerint – már több mint 500 darab van neki. Most azonban az egyik elszánt rajongó úgy gondolta, kedvence többet érdemel egy sima fognál, ezért egy különleges, saját készítésű nyakláncot küldött a botrányhősnőnek, amin többek között egy söröskupak, saját tejfoga, valamint egy fiolányi vére is megtalálalható.

Ke$ha a Twitterre töltött fel nemrég egy képet, amin dekoltázsa mellett a szokatlan ajándékot is megmutatta a nagyvilágnak.

„Kib***ottul szeretem a teljesen őrült rajongóimat!!” – írta a kép alatti üzenetben, a nyakék alkotó részei ismertetése után.

Habár az énekesnő sem éppen a legnormálisabb, becsülendő, hogy foglalkozik rajongóival, és használja ajándékaikat, még ha azok nem is a leghétköznapibbak.


Ke$ha és a nyaklánc

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek