Starity

William Shatner is beszáll a jótékonykodásba

2011. szeptember 01. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tudjuk, hogy a jótékonykodás fertőző, vagy a Greenpeace-nek van kiváló meggyőző ereje, esetleg mindkettő, de szerencsére egyre több és több sztárt sikerül legújabb akciójukhoz segítségül hívni.

hirdetés
William Shatner is beszáll a jótékonykodásba

Egy korábbi cikkünkben már említettük, hogy Helena Bonham Carter híres angol színésznő dedikált fénykép elárverezésével kívánja támogatni a Greenpeace harmadik környezetvédő-hajója, a Rainbow Warrior III vízre bocsátását. Hasonló módon igyekszik segíteni a Star Trekből ismert William Shatner is, aki egyik saját könyvét kínálja árverésre, amit természetesen aláírással is megspékelt.

A könyv eredeti címe: Star Trek Academy Collision Course (Star Trek Akadémia: Ütközés tanfolyam). Judith és Garfield Reeves-Stevensszel karöltve hozták létre, és még 2007. október 16-án jelent meg először külföldön az eddig magyar forgalmazásba még nem került könyv. A USS Enterprise parancsnokának megformálója már számos kötetet adott ki a kezei közül. Ezek zömükben a sci-fi műfajában íródtak, és jó pár közülük Star Trek-regény.

Aki esetleg licitálni szeretne a fent említett kötetre, az a CharityBuzz oldalán megteheti mindezt A színész egyéb, magyar fordításban megjelent könyvei pedig szintén megtalálhatók a digitális éterben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek