Starity

Kállay-Saunders András készít duettet Taióval

2011. szeptember 03. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel három hónapon át küzdött három hazai előadó azért a lehetőségért, hogy együtt énekelhessenek Taio Cruzszal. A szavazás augusztus 31-én lezárult.

hirdetés
Kállay-Saunders András készít duettet Taióval

Kállay-Saunders András, Lola és Lakatos Yvette egész nyáron a szavazatokért küzdöttek, hogy elnyerjék a Coke Music nyereményét, ami lehetőség arra, hogy együtt énekeljenek Taio Cruzszal. A mérközést végül a Megasztár felfedezettje, Kállay-Saunders András nyerte meg, így ő készíthet duettet a brit énekessel.

András először Facebook-oldalán köszönte meg rajongóinak, és annak a hatezer embernek, akik rá szavaztak: „meg nyertem a Taio Cruz VERSENYT!!! nagyon boldog vagyok, imadlak titeket a leggjobak vagytok hozzam,nelkuletek soha semmi nem lenne, nem neyertem meg a megasztart de nyertem szeretetet toletek ami nekem tob mint minden, es halas vagyok minden kicsi dologra amit csinaltok miatam. I LOVE YOU ALL!!!!!”

Az elkészült felvételt először a Coke Music hivatalos oldalán fogják publikálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek