Starity

Szexi ágyjelenet lesz Joe Jonas új klipjében

2011. szeptember 04. 19:07   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas legújabb klipjében forró ágyjelenetben vesz részt egy dögös fehérneműmodellel.

hirdetés
Szexi ágyjelenet lesz Joe Jonas új klipjében

Joe Jonas a testvéreivel alapított Jonas Brothers nevű banda tagjaként robbant be a köztudatba. Rajongóik főleg tinilányokból álltak, így a szülők is örülhettek, hogy a fiúk mindig jó példát mutattak. Azonban a középső Jonas fivér, aki most lázasan építgeti szólókarrierjét, legújabb klipje kedvéért még egy ágyjelenetet is bevállalt.

Nemsokára érkezik Joe Jonas második videoklipje, ami a Just in Love címet kapta. Bár még csak az előzetes került fel a YouTube-ra, máris hatalmas felháborodást keltett a rajongók körében. A Jonas fivérek ugyanis köztudottan tisztasággyűrűt hordanak, ami egyféle jelképe annak, hogy nem kerülnek semmiféle szexuális kapcsolatba házasságuk előtt. Azonban úgy tűnik, Joe nem kíván tovább jófiú maradni, és új kisfilmje tele lesz erotikával.

A videóban az énekes egy fiatal fehérneműmodellel fog lepedőakrobatikázni. Az előzetes eléggé megosztotta a rajongók véleményét. Vannak, akik nem bánják ezt a lépést, viszont olyan is akadt, aki azt írta, imádkozik a fiúért, hogy erős maradjon a hite, más pedig nem rejtette véka alá, hogy csalódott kedvencében.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek