Starity

Hamarosan folytatódnak a FOX sorozatai is

2011. szeptember 08. 15:03   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az őszi szezon nemcsak a CW-nél indul be, hanem a többi országos csatornánál, köztük a FOX-nál is.

hirdetés
Hamarosan folytatódnak a FOX sorozatai is

Szeptember 20-án két szitkom kezdődik. Elsőnek a visszatérő Raising Hope, melyben folytatódnak az egyedülálló apa kalandjai. A sorozatot idén Emmy-díjra is jelölték. Ezt követően jön az új New Girl, Zooey Deschanel főszereplésével. Karaktere szakítás után beköltözik három férfi mellé, mely biztos sok nevetést fog magával hozni. Ezeket megelőzve ugyanezen az estén folytatódik a töretlen sikerű Glee a harmadik évadjával. Idén év végén néhány karakter le fog érettségizni, a készítők a jelenlegi állás szerint az évad elején tisztázzák, ki végzős, és ki fog továbbra is tanulni.

Szeptember 21–22-étől kezdődően az esti műsorsávot az X Factor veszi igénybe. Első este a fellépéseket láthatják a nézők, majd másnap nyilvánítják ki az eredményeket.

November harmadikán csatlakozik a Bones a hetedik évadjával. Brannen és Booth kapcsolata rohamosan változik. Majd a másik estére jön egy új szitkom, az I Hate My Teenage Daughter. Ez a komédia két egyedülálló anyáról szól, ahogy próbálják nevelni elkényeztetett, tinédzserlányaikat. Főszerepben láthatjuk Jaime Presslyt és Katie Finnerant.

Péntekenként, szeptember 23-ától folytatódik a Kitchen Nightmares, Gordon Ramsay nem szimpla főzőműsora a negyedik évadjával, valamint a szintén negyedik évados Fringe, ahol a főszál azon mozog, hogy hová tűnt Peter Bishop.

Szeptember 25-én este érkeznek az animációs sorozatok, a Cleveland Show, a Family Guy, a The Simpsons, az American Dad és egy újonc, az Allen Gregory is.

Szeptember 26-án jön a várva várt Terra Nova, a dinoszauruszokkal tűzdelt dráma, melynek Steven Spielberg a producere. A történet szerint a világvége miatt az emberek visszautaznak az időben, hogy ezúttal helyesen építsék ki a civilizációt. Központban az öttagú Shannon család áll, akiket Jason O’Mara, Shelley Conn, Landon Liboiron, Naomi Scott és Alana Mansour alakítanak.

Mellé október 3-án „repül be” a House nyolcadik évadja, rendhagyó esetekkel és a még rendhagyóbb kapcsolatokkal, valamint a visszatérő Olivia Wilde-dal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek