Starity

Jane Goodall és Angelina Jolie közös filmben

2011. szeptember 09. 20:08   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres csimpánzkutató, Jane Goodall tavaly megjelent filmjét, amelyben egyik kedves ismerőse, Angelina Jolie is feltűnik, hamarosan a szélesebb amerikai közönségnek is bemutatják.

hirdetés
Jane Goodall és Angelina Jolie közös filmben

A Jane’s Journey címet viselő életrajzi film a 77 éves Goodall világ körüli utazásait, gyermekkori felvételeit, és az Angelinával közösen végzett jótékonysági tevékenységét mutatja be.

„Nagyon örültem, amikor azt mondta, izgatott, hogy a film részese lehet” – nyilatkozta Goodall a színésznővel kapcsolatban a People magazinnak. Angelina és a többek közt antropológusként is tevékenykedő Goodall a film során a hölgy otthonában találkoznak, ahol egy közös projektet dolgoznak ki. „Néha az emberek az egyik pillanatban még biztosítanak a támogatásukról, aztán vagy meggondolják magukat, vagy pedig kikerülik a dolgot. Ez azonban Angelinára cseppet sem volt igaz.”

A Jane’s Journey a világszerte kijelölt színházakban szeptember 27-én debütál majd, egy különleges konferenciával kiegészítve, ahol Goodall személyesen válaszol majd a nézők kérdéseire.

Az eseményen Goodall más híres barátai, többek közt Pierce Brosnan és Dave Matthews is részt vesznek majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek