Starity

Sophia Bush még nem tervez gyermeket

2011. szeptember 12. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sophia Bush úgy érzi, hogy 29 évesen még nem áll készen az anyaságra, és ez nagyban köszönhető a One Tree Hill című sorozatnak.

hirdetés
Sophia Bush még nem tervez gyermeket

A Sophia Bush által megformált Brooke Davis a One Tree Hill című sorozatban ugyan bő három évig azért küzdött, hogy gyermeke lehessen, a valóságban a színésznő még közel sem gondol gyermekvállalásra. A Rebecca Taylor-bemutatón kapták el egy interjúra a lányt, aki elmondta, hogy a sorozat forgatása alatt az ikrek elég fárasztóak tudnak lenni, és ezért kétszer is meggondolná, mielőtt belevág a dologba.

„Szerintem a világ legjobb fogamzásgátló programján veszek részt. Együtt dolgozni két 8 hónapos gyermekkel nem éppen egyszerű feladat, néha nagyon kimerítő. Egyelőre elég ennyi, és nem szeretnék még saját babát, egy porcikám sem. Mindemellett imádom őket. Csodálatosak. Anyai ösztöneim persze vannak, és sokat foglalkozom velük a szünetekben is. Így legalább akkor nem sírnak, amikor minket vesz a kamera” – mesélte el mosolyogva a színésznő.

Sorozatbeli és valódi párjával, Austin Nicholsszal így már a kamerák előtt tudnak gyakorolni a szülői szerepekre, bár a 29 éves színésznő szerint a férfi már most tökéletes apa lenne.

A sorozat új epizódjait szeptember 17-én kezdik vetíteni Amerikában, és a hírek szerint nemcsak azt fogjuk látni, hogy Brooke és Julian hogyan birkózik meg az ikrekkel, hanem azt is, hogy mennyi bonyodalmat okozhat Lucas Scott visszatérése (egy epizód erejéig).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek