Starity

JLo a Másnaposok sztárjával randizott

2011. szeptember 13. 01:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő alig mondta ki a boldogító nemet, de máris új vizekre hajózott: együtt ebédelt a Másnaposok sztárjával. Már csak az a kérdés, hogy vajon jó helyen kötött ki?

hirdetés
JLo a Másnaposok sztárjával randizott

Jennifer Lopez válási papírjain még meg sem száradt a tinta, de úgy tűnik, Marc Anthonytól való elszakadása után már semmi nem tartja vissza az új szerelem keresésében. A latin szépséget Bradley Cooperrel látták vacsorázni a napokban New York egyik nívós éttermében, édes kettesben. Az étterem alkalmazottjai elmondták, hogy a vacsora számlája közel 600 dollárt kóstált, és a pár 3 órát töltött el egymásba gabalyodva. Ha Jennifer a szerelmet keresi, félő, hogy nem Bradley a megfelelő jelölt a számára, hiszen a férfi nem arról híres, hogy kitartó és hűséges társa az éppen aktuális párjának.

A 36 éves színész már több hollywoodi híresség ágyában is megfordult. Összetörte Jennifer Aniston és Renée Zellweger szívét is, majd a fiatal Olivia Wilde oldalán tűnt fel nem is olyan régen. Jennifer idősebb is nála, bár kétségtelen, hogy a fiatal sztárokat meghazudtoló alakkal rendelkezik.

A pár először egy Tommy Hilfiger-divatbemutatón találkozott még 2010-ben, ahol egymás mellett ültek. Vajon lesz folytatása is a románcnak?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek