Starity

Sebestyén Balázs több erotikát vár a VV5-től

2011. szeptember 13. 01:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ValóVilág ötödik szériája a héten startolt az RTL Klub műsorán. A Tabu Tv stábja még az indulás előtt beszélgetett Sebestyén Balázzsal, aki elárulta, hogy mit vár a megújított valóságshow-tól.

hirdetés
Sebestyén Balázs több erotikát vár a VV5-től

Sebestyén Balázs a VV5 stúdiójában beszélgetett a Tabu Tv riporterével. A műsorvezetőnek leginkább az Aréna nevű védettségszerző fejlesztés tetszik a megújult show-ban, de leginkább a több erotikától várja a képernyő elé a nézőket.

„Nekünk készítőknek elsősorban az a fontos, hogy ez a műsor ne olyan legyen, mint az előző volt. Szerintem az erotika sem baj! Az előzőben csak a Gigivel és a Jerzyvel történt valami, de ha itt több szerelmi szál szövődik, az megint egy új típusú reality lehet. Kifejezetten fogom szeretni, ha több szerelem lesz a villában” – meséli az internetes sztártévé riporterének az Való Világ 5 műsorvezetője.

Az RTL Klub székházában az új villán túl az új műsorvezetőket is bemutatták a sajtó képviselőinek. A Való Világ 5 kísérőműsoraiban a régi arcok is feltűnnek: Anikó, Gigi, Béci és Olivér is mikrofont ragadhat majd: „Nem vagyok az a típus, aki odamegy az újakhoz, és elmondja, hogy milyenek legyenek. Ha kérnek, akkor szívesen segítek, de szerintem mindenki megoldja majd magának. Drukkolok nekik!” – mondta Balázs, aki azt kérte, hogy senki ne sajnálja őt a sok munkája miatt, mert a látszat ellenére egyáltalán nem fog megszakadni.

A rádióban minden nap maximum délig dolgozik, az RTL stúdiójába pedig csak a műsorkezdés előtt egy órával érkezik meg. „Soknak tűnik az, amit csinálok, de nem annyira sok. Én déltől a gyerekemmel és a feleségemmel vagyok, úgyhogy a legtöbb pasi irigykedhet, hogy mennyit tudok otthon lenni” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a képernyős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek