Starity

Keira Knightley nélkül nem az igazi

2011. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib Tenger Kalózai 4. része ugyan szép bevételeket produkál a jegypénztáraknál, a film azonban mégsem tűnik igazán jónak a kritikusok szemében: hiányzik valaki a stáblistáról.

hirdetés
Keira Knightley nélkül nem az igazi

Hiába tért vissza Johnny Depp a kalózkodáshoz, az általa alakított Jack Sparrow kapitány nem nyűgözte le a kritikusokat. A nézők is hangot adtak nemtetszésüknek, és véleményük szerint a filmből hiányzik az a szikra, ami az első három rész alkalmával elkápráztatta a közönséget. A legnagyobb negatívuma sokak szerint, hogy Keira Knightley nem szerepel a stáblistán.

A második és harmadik kalózkodás alkalmával a színésznő által alakított Elizabeth és Sparrow kapitány között már kialakult egy érdekes és szeszélyes kapcsolat, amelynek a kimenetelére a nézők kíváncsian vártak, de hiába. Úgy tűnik, Penélope Cruz sem tudott igazán változtatni ezeken az érzéseken.

A most 26 éves Keirát a 2011-es Torontoi Filmfesztiválon egy riporter kifaggatta, hogy nem gondolta-e meg magát, és kíváncsi volt arra is, hogy mi kellene ahhoz, hogy újra visszatérjen a Karib-tengerre.

„Semmiképpen nem folytatnám. Ha Johnny felhívna, és ő kérné, hogy menjek vissza, mert hiányzom, vagy mert nélkülem nem tudják megcsinálni, még akkor sem. A harmadik rész forgatásán azt mondták, nem lesz több, hogy itt a vége a történetünknek. Ezt én is így éreztem. 17 éves voltam, amikor elkezdtük az első filmet forgatni, és 21 lettem, mire a harmadikkal végeztünk. Ez nagyon hosszú idő. Nem szeretek egy helyben állni. Új dolgokkal akarok foglalkozni, új szerepekben akarom kipróbálni magam. Szerettem kalózkodni, és csodálatos élmény volt, de többet nem kérek belőle” – jelentette ki a színésznő.

A lány egyébként a 2007-es harmadik epizód után komolyabb szerepekbe vetette bele magát, bár a kosztümös filmektől nem távolodott el. 2012-ben érkezik az Anna Karenina című dráma, amelyben ő alakítja a címszereplőt Jude Law oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek