Starity

Joe Jonas szexi klipje megérkezett

2011. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn debütált Joe Jonas új és megosztó klipje, amely a Just In Love című számhoz készült. A videóban Joe még egy hotelszobában is megfordul aktuális kedvesével.

hirdetés
Joe Jonas szexi klipje megérkezett

Megjelent Joe Jonas várva várt klippje, a Just in Love. A videó Szeptember 12-én debütált Joe hivatalos YouTube-csatornáján, bár már több részletet is láthattunk belőle. A fiú a napokban egy interjú során elárulta, hogy a számot egy volt barátnőjének írta, akivel csúnyán összeveszett.

Az új kisfilmben nem szerepelnek különleges effektek, inkább a romantikán van a hangsúly. A középső Jonas a szerelemről énekel, és – egy francia fehérneműmodell által megformált – barátnőjével járja végig Párizst, többek között egy hálószobát is. Ez a jelenet eléggé megosztotta a rajongókat, ugyanis a Jonas család köztudottan nagyon vallásos, ezért is hordanak mindannyian tisztasággyűrűt.

Egyes rajongók nem titkolták érzéseiket, és kommentekben fejtették ki nemtetszésüket Joe videoklipbeli kalandja kapcsán. Az egyik fanatikus például teljesen kiakadt, és elmondta, hogy ez a videó bebizonyította számára eddigi legnagyobb kedvence álszentségét. Hozzátette, hogy még a mostanában sokat támadott Miley Cyrust is többre tartja a fiúnál, mert ő legalább nem játssza meg magát.

A Just in Love Joe október 11-én megjelenő FastLife című lemezén is megtalálható lesz, amelyen a hírek szerint többségében romantikus szerzeményeket hallhatunk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek