Starity

Októberben érkezik Adam új kislemeze

2011. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert a minap Twitter-fiókján keresztül számolt be a rajongóinak: A következő kislemeze már a jövő hónapban érkezik.

hirdetés
Októberben érkezik Adam új kislemeze

Adam Lambert végre hírt adott magáról és a következő lemezéről. A Twitteren osztotta meg rajongóival a fontos infókat: „90%-ig biztos vagyok abban, hogy a következő kislemezem a következő hónapban fog megjelenni :) Az album viszont 2012 elejére tolódott!”

Eredetileg úgy volt, hogy az énekes következő nagylemeze idén november vége felé a boltok polcára fog kerülni, ez azonban valamiért nem jött össze. Adam rajongói, bár örültek a hamarosan érkező kislemez hírének, de csalódottak is egyben, hogy a tényleges albumra ennyit kell még várni. Az énekes ezért a következőket tette közzé vígasztalásként mikroblogján: „Sok még a tennivaló, de ígérem: nem fogsz csalódni!”

Lambert már hónapok óta csiripel a közelgő nagylemezéről, számtalanszor elmondta, hogy nagyon izgatott és inspirált – akinek pedig volt szerencséje hallani az eddig felvett anyagot, megerősítette: Adam nagyon ütős számokkal fog visszatérni a zenei életbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek