Starity

Whitney Houston és Jordin Sparks egy filmben

2011. szeptember 13. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan elkezdik forgatni az 1976-os sikerfilm, a Sparkle remake-jét, melyhez érdekes szereposztás is dukál, hiszen a legendás énekes-színésznő mellett napjaink egyik legismertebb sztárja, Jordin Sparks is főszerepet kapott.

hirdetés
Whitney Houston és Jordin Sparks egy filmben

Két valóban tehetséges énekes-színésznő, valamint egy ugyanolyan tehetséges színész kapott helyet a Sparkle remake-változatában: Whitney Houston, Jordin Sparks és Mike Epps főszereplésével jövő hónapban elkezdik forgatni a zenés filmet.

A Sparkle eredeti története három lánytestvérről szól, akik a templomi kórusban kezdtek el énekelni, majd ezután sikeres lánycsapattá alakultak, mely kihatással volt magánéletükre is.

A remake-verzió a legfiatalabb testvérre, Sparkle-ra fog fókuszálni, akinek tehetségére felfigyel egy zenei zseni, és megkezdődik a nehéz küzdelem a sztárrá válás felé. Ám e rögös út megviseli a családot, felzaklatja a kapcsolatokat, és veszélybe sodorja az addig nyugodt életüket.

A film mind Whitney, mind Jordin számára mérföldkő: Houston 15 év után újra belevág a színészetbe, és a képernyőkön fog tündökölni, Sparks pedig ezzel magáénak tudhatja első filmfőszerepét. Jordin színészi karrierje beindításának fontos pontja lehet ez a tavalyi broadwayes alakítása mellett.

A rendező Mara Brock Akil, aki a The Game vígjátéksorozat alkotója, míg a producer Debra Martin Chase, TD Jakes és Curtis Wallace.

A szereposztás szerint Jordin fogja játszani a címadó karaktert, azaz Sparkle Williams szerepét, Whitney pedig Sparkle „nem bátorító” édesanyját testesíti meg. A The Hangoverből és a Jumping The Broomból ismert Mike Epps pedig egy humorista, Satin karakterét ölti magára, aki megházasodik a három nővér közül az egyikkel, de kiderül, hogy drogozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek