Starity

Marci a VIVA TV új műsorvezetője

2011. szeptember 14. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű képernyős távozása után sem marad egyedül Iszak Eszter. Az új műsorvezetőtársa a Nagy Vívás című műsorból megismert Buza Marci.

hirdetés
Marci a VIVA TV új műsorvezetője

Reggel robbant a hír, miszerint Zola elhagyja a VIVA TV stábját öt év után. Az adások azonban nem maradhatnak férfi műsorvezető nélkül. Ezt a csatornánál is tudták, ezért gyorsan fel is kutatták a megfelelő utódot. Ma kiderült, hogy Buza Marci ül be a népszerű műsorvezető helyére.

Az új férfi VJ-t már láthattuk a Nagy Vívás című műsorban 2010-ben, ahol Iszak Eszter mellett tűnt fel, és egészen a döntőig harcolt a lánnyal. A sors tréfája, hogy most egykori ellenfele lesz műsorvezetőtársa a csatornánál.

„Örülök, hogy a csatornánál nem feledkeztek meg rólam, és úgy gondolják, képes vagyok új színt hozni a VIVA életébe. A műsorvezetés régóta dédelgetett vágyam, a zene szeretete pedig nálunk családi vonás, így úgy érzem, megtaláltam a helyem” – vallotta be őszintén az újonc.

A Zola-rajongók se csüggedjenek, hiszen nem tervezi a műsorvezető a teljes felszívódást, csupán új vizekre szeretne evezni, és mélyebben elmerülne a rádiózásban. Október 7é-ig még biztosan láthatjuk őt a VIVA-n is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek