Starity

Ügyvédjével fenyegetőzik Scarlett Johansson

2011. szeptember 15. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scarlett Johansson ügyvédjével indított támadást a meztelen képeit közlő lapok ellen. Aki nem törli a lopott fotókat, ki fogja vívni Scarlett ügyvédjének haragját, és abban nem lesz köszönet.

hirdetés
Ügyvédjével fenyegetőzik Scarlett Johansson

A színésznő meztelen képei – melyek a mobiljáról lettek lehackelve pár hónapja – tegnap landoltak az interneten. Scarlett rögtön ügyvédjét hívta segítségül, hogy támadást indítson az összes olyan weblap ellen, amelyik nem hajlandó leszedni az ellopott privát képeket. A legnagyobb magazinoknak már elküldték a fenyegető leveleket, melyben követelik a szerzői jogi védelem alatt álló képek azonnali eltüntetését – számol be róla a TMZ.

„Nagyon személyes és privát képekről van szó, melyen ügyfelünk saját otthonában pózol fél-, illetve teljesen meztelenül. Ha nem teljesítitek a kérésünket, akkor nagy veszélyben lesztek” – fenyegetőzött a színésznő ügyvédje, Marty Singer. „Kérjük, működjetek együtt velünk ennek megfelelően!”

Scarlett Johansson emberei már az FBI-jal is felvették a kapcsolatot a fotók kiszivárgásának ügyében, akik máris rajta vannak az ügyön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek