Starity

Mondd meg a színed, megmondom, ki vagy!

2011. szeptember 24. 10:10   |   Szerző: Elody

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Neked is van kedvenc színed? Most megtudhatod, milyen egyéniség vagy, miket szeretsz, mikre figyelj az életben.

hirdetés
Mondd meg a színed, megmondom, ki vagy!

Sárga
Akinek a sárga a kedvenc színe, általában optimista, mindenben és mindenkiben a jót keresi. Okos, békülékeny és barátságos embertárs, aki mellett sohasem unalmas az élet. Szeret enni, pletykálni, közösségben lenni. Nyitott egyéniség, élvezi az életet és igyekszik úgy cselekedni, hogy soha semmit ne kelljen megbánnia. A sárga szín javítja a közérzetet, gondolkodás serkentő és vidám.

Piros
Az az ember, aki szereti a pirosat, minden bizonnyal szenvedélyes és vonzó egyéniség. Merész és bevállalós, vágyik a figyelemre. Hihetetlenül dinamikus és lobbanékony. A piros szín feldob.

Kék
A kék kedvelői őszinte és megértő, megbízható emberek – a többi embertársuk szemében is. Intelligencia és érett gondolkodás jellemzi azokat, aki e színt szeretik, mely ráadásul a kutatások szerint nyugtató hatású.

Lila
A lilát előnyben részesítő ember szeret kitűnni a társaságból. Szerelmi kapcsolatban érzékeny és őszinte. A barátai nagyon szeretik őt, mert szívből tud lelkesedni és érdeklődni a dolgok iránt. A lila boldogít és megnyugtat.

Rózsaszín
Ideális barát, mert mindig szívesen meghallgatja a másikat. Nem kell attól félni, hogy elpletykál fontos dolgokat, tud titkot tartani. Kissé gyerekes énje is van azonban, de ez semmiképp sem hátrány. A rózsaszín-kedvelőkre mindig lehet számítani.

Fehér
Aki a fehéret szereti, igazi vezéregyéniség és hihetetlenül kitartó: addig nem nyugszik, amíg el nem éri célját. Ugyanakkor emberséges, becsületes és tiszta ember. Mindenről van véleménye és azt ki is nyilvánítja. Jól látja a dolgokat, de szókimondásával gyakran megbánthat másokat.

Zöld
Megértő, könnyen kijön bárkivel, barátságos a személye. Könnyedség, egyszerűség, talpraesettség és természetesség jellemzi azokat, akik szeretik a zöld színt, ami megnyugtat és harmóniát áraszt.

Fekete
Érett gondolkodás, független személyiség, határozottság, vezéregyéniség – ezek a legfőbb tulajdonságai annak, aki szereti a feketét. Ugyanakkor nagyon okos is, de társai gyakori hangulatváltozásai miatt kissé idegennek tartják. Viszont remek megérzései vannak, és könnyen meghódít másokat.

Narancssárga
Imád élni, találékony, szórakozott és vakmerő ember. Nagyon kreatív is. Függetlenségre vágyik, nem szereti a túl komoly és bonyodalmas kapcsolatokat, számára fő az egyszerűség. A narancssárga a jókedv, a melegség színe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek