Starity

Megjelent Tony Bennett és Lady Gaga duettje

2011. szeptember 18. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a legendás jazzénekes és az extravagáns énekesnő közös dala, a The Lady Is a Tramp. A szám Tony pár nap múlva megjelenő, Duets II című lemezén szerepel majd.

hirdetés
Megjelent Tony Bennett és Lady Gaga duettje

A tizenötszörös Grammy-díjas jazz-zenész, Tony Bennett szeptember 20-án új lemezzel jelentkezik, melynek címe Duets II lesz. Az albumon többek közt olyan nevek működnek közre, mint Amy Winehouse, Mariah Carey, Carrie Underwood, Sheryl Crow, Aretha Franklin és Lady Gaga. A Duets II első kislemeze a nemrég elhunyt tehetséggel, Amy Winehouse-zal közös dal lett, a Body and Soul.

A lemezről nemrég megjelent a – napjaink egyik legnépszerűbb énekesnőjével – Lady Gagával közös szám is, a The Lady is a Tramp, melynek felvétele után Tony Bennett Elvis Presley-hez hasonlította Gagát. A dal Richard Rodgers és Lorenz Hart 1937-es számának feldolgozása, melyben Lady Gaga a jazz műfajában mutatja meg magát, ami nagyon is jól áll neki. Korábban már arról is volt szó, hogy a Judas énekesnője karácsonykor kiad egy jazz albumot.

Tony Bennett 85. születésnapja alkalmából készült lemeze két nap múlva, szeptember 20-án érkezik. Eddig megjelent róla az Amy Winehouse-zal közös Body and Soul, most pedig a The Lady is a Tramp.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek