Starity

Clive Owen unja a rosszfiú szerepet

2011. szeptember 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres akciósztár, Clive Owen rájött, hogy meg szeretné nevettetni a közönséget.

hirdetés
Clive Owen unja a rosszfiú szerepet

A Female First értesülési szerint a brit színész, Clive Owen már megunta, hogy mindig a legrosszabb fickókat kell eljátszania a filmekben. A napokban a kezébe akadt egy igazán izgalmas forgatókönyv, és rájött, hogy szeretné magát kipróbálni másik műfajban is.

„Soha nem kerestem semmi különlegeset. Van egy forgatókönyv, ami nagyon megtetszett, és végre kipróbálhatnám magam vicces filmben is. A karrierem során még soha nem játszottam vígjátékban, de remélem, hogy szerepet kaphatok ebben az alkotásban” – mondta el a brit színész.

Clive ugyan elolvashatta a szövegkönyvet, de a továbbiakban a rendező döntésén múlik, hogy megfelelőnek tartja-e a színész adottságait a megálmodott filmhez.

„Az a lényeg, hogy a színész és a karakter egybeolvadjon, tudnod kell, mit kezdj vele, itt kezdődik a szerep. De a filmekben mindig a rendező a legfontosabb, hiába van a jó forgatókönyv, ha a rendező nem dolgozik jól. Az ő döntése, hogy dolgozni akar-e az adott emberrel” – magyarázta a Killer Elite sztárja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek