Starity

Lady Gaga betiltaná a gúnyolódást

2011. szeptember 23. 08:08   |   Szerző: chrisBrown14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután a 14 éves biszexuális James Rodemeyert osztálytársai addig cikizték, hogy öngyilkosságot követett el, az énekesnő bevezetettné, hogy büntessék a gúnyolódást. Gaga magával az elnökkel találkozna, hogy megtárgyalják a dolgokat.

hirdetés
Lady Gaga betiltaná a gúnyolódást

Nemrég követett el öngyilkosságot James Rodemeyer, miután nem bírta tovább osztálytársai szekálását. A 14 éves fiú biszexuálisnak vallotta magát, és azt mondta, mióta felvállalta és kimondta hangosan a másságát, sokkal jobban érezte magát, hiszen rengeteg támogatást kapott a családjától és barátaitól. Végül szeptember 18-án mégis öngyilkos lett. Utolsó bejegyzését a Facebookon posztolta; kedvenc énekesnőjétől, Lady Gagától idézett egy dalból: „Ne felejtsetek el, amikor sírva megyek a mennyek kapujához.”

Az ügyön felindulva Lady Gaga elhatározta, hogy találkozik az USA elnökével, Barack Obamával, hogy meggyőzze, a gúnyolódás igenis helytelen.

„A tizennégy éves James Dodemeyer eldobta az életét a piszkálódások miatt. A gúnyolódásnak illegálisnak kellene lennie. A gyűlölet bűn. Találkozni fogok az elnökünkkel. Soha nem hátrálok meg. Ennek véget kell vetni. A generációnkban megvan az erő, hogy véget vessen neki” – nyilatkozta a Bad Romance énekesnője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek