Starity

Zoe Saldana hét városban forgatta új filmjét

2011. szeptember 26. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zoe Saldanát jelenleg Catalaya szerepében láthatjuk a Columbiana című filmben. A népszerű színésznő az est.hu oldalnak mesélt az új produkcióról.

hirdetés
Zoe Saldana hét városban forgatta új filmjét

Zoe Saldanát az Álmok útján című mozifilmben szerette meg a nagyközönség, majd pár évvel később az Avatar című filmmel elérte azt, hogy a legnagyobb színészekkel említsék egy lapon.

A gyönyörű színésznő most a Columbiana című mozifilmmel bizonyíthat. Az est.hu oldalnak adott interjújában mesélt többek között a forgatás nehézségeiről: „Folyamatos megmérettetéseknek voltam kitéve. Most nemcsak a szerep fizikai részére gondolok, hanem a pszichológiájára is, de főként a kontinuitás nehézségeire. Hatalmas élmény volt átélni, és cseppet sem bántam meg, de a jövőben valószínűleg ódzkodni fogok az olyan filmektől, melyekben három hónap alatt hét városban kell forgatni a jeleneteket, és a városokat gyakran jeleneten belül is váltani kell. Elképesztő mentális hullámvasútban volt részem. Csak hogy mondjak egy példát: egy jelenet a lakásomban kezdődött Párizsban, aztán kiléptem az utcára New Orleansban, végül vissza kellett menni a lakásomba Mexikóban. Közben pedig végig meg kellett őrizni ugyanazt az érzelmi tónust és a jelenet hangulatát… Úgy éreztem, mintha egy videojáték szereplője volnék.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek