Starity

Angelina és Gwen közös délutánja

2011. szeptember 27. 11:11   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan nem tudhatták eddig, hogy a színésznő jó barátnője Gwen Stefani énekesnőnek, mi több, tegnap ők és a gyerekek még a délutánt is együtt töltötték az énekesnő londoni lakásában.

hirdetés
Angelina és Gwen közös délutánja

A két híresség barátságának kezdete néhány évvel ezelőttre, egészen pontosan 2006-ra tehető, amikor is mindössze egy nap különbséggel adtak életet első gyermeküknek, Kingstonnak és Shiloh-nak.

Tegnap a lesifotósoknak sikerült megörökíteniük, amint Angelina az ikrekkel, Shiloh-val és Zaharával megérkezik, majd később pedig távozik az énekesnő londoni lakásából. A délutáni találkozót minden bizonnyal nem csak a két anyuka, hanem a gyerekek is élvezték, hiszen Kingstonnal, valamint Gwen másik kisfiával, a most hároméves Zumával is jóban vannak.

A két barátnő már sokadszorra fut össze egymással, azonban ez az első alkalom, amikor a fotósoknak is sikerült megörökíteniük a találkozást. 2006 júliusában, miután megszülettek a gyermekeik, a két családot a Malibu Beach közelében látták együtt, ahol Brad és Gwen férje, Gavin Rossdale a kis Maddoxszal quad bike-on száguldoztak, míg a két hölgy a közelben napozott a picikkel.

Amellett, hogy a gyerekek rendszeresen hivatalosak egymás születésnapi zsúrjára, a 36 éves színésznőnek még a Stefani által tervezett L.A.M.B. kollekcióból is van egy fekete alkalmi ruhája.

„Valahogy pontosan ugyanabban az időben sikerült teherbe esnünk. Egyszer, amikor találkoztunk, Gwen azon töprengett, mit fog felvenni, ha majd még nagyobb lesz a pocakja. Megkérdeztem őt, hogy van-e néhány fölösleges holmija, ő pedig nekem adta ezt a ruhát.” – mesélte el Angie.

Idén májusban is látták őket együtt: Angelina és Brad a cannes-i l’Affable étteremben vacsorázott együtt a házaspárral, rögtön a The Tree of Life című film premierje után. Ha pedig még ez sem volna elég, Gwen egyszer viccesen azt is megjegyezte, hogy milyen aranyos volna, ha Shiloh és Kingston összeházasodnának, ha felnőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek