Starity

Ke$ha megsértette magyar rokonait

2011. szeptember 29. 06:06   |   Szerző: Hannahmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tolvajnak nevezte magyar rokonságát, ami nem igazán volt ínyére a Kecse-Nagy családnak – számol be a hírről a Helyi Téma.

hirdetés
Ke$ha megsértette magyar rokonait

Néhány hónappal ezelőtt már kiderült, hogy Ke$ha rokonai magyar származásúak. A hírrel az énekesnőnek semmi baja nem volt, most viszont új információk birtokába jutott és véleményét sem rejtette véka alá, rögtön kiposztolta Facebookra: „Tudjátok, fiúk, hogy én cigánylány vagyok? Édesanyám éppen most mondta nekem, hogy a családunk egy tolvaj magyar cigánybanda” – írta az énekesnő, és ezzel a magyar rokonságnál végleg el is ásta magát.

„Lehet, hogy ők tolvajok, lehet, hogy ők cigányoknak tartják magukat. Mi, Kecse–Nagyok becsületes magyar polgárok vagyunk, őseink szintén becsületes szentesi iparosemberek voltak. Soha nem akarunk hallani többet Ke$háról, az énekesnővel nem kívánunk többet foglalkozni” – nyilatkozta a Helyi Témának a hírek hallatán Kecse-Nagy Sándor, az egyik magyar rokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek