Starity

Lady Gaga az éjszakához megy feleségül

2011. szeptember 29. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő Born This Way című lemezéről a legújabb kislemez a Marry The Night lesz.

hirdetés
Lady Gaga az éjszakához megy feleségül

Lady Gaga új lemeze május 23-án jelent meg Born This Way címmel. A világszerte hatalmas sikereket elért albumról már négy kislemez érkezett, a Born This Way, a Judas, a The Edge of Glory és a csak nemrég kiadott rockballada, a Yoü and I. Most kiderült, hogy a legújabb, ötödik klipes dal a Marry The Night lesz, mely az énekesnő kedvenc száma a lemezről.

Az eredeti tervek szerint a Marry The Night lett volna a Born This Way első kislemeze, de Gaga végül a címadó dal mellett döntött, fontos üzenete miatt. Az extravagáns énekesnő ezután a harmadik klipes dalnak szánta, de végül ott is másképp döntöttek. Nemrég viszont megerősítette, hogy a Marry The Night biztosan kislemez lesz majd.

Az énekesnőt imádott szülővárosa, New York inspirálta a Marry The Night megírásában, és a dal elbeszéli, hogy Gaga nem a pénz, a csillogás és a bulizás miatt akar a popiparban lenni, hanem hogy igazi előadó legyen.

„Arról szól, hogy visszatérek New Yorkba – mesélte a Bad Romance énekesnője. – Azt írtam meg benne, mekkora bátorságot követelt meg tőlem, hogy azt mondjam, »Utálom Hollywoodot, én csak Brooklynban akarok élni és zenét csinálni.«"

A Marry The Night ismét egy dance-pop stílusú dal, melynek különlegessége, hogy templomi csengők is hallhatóak benne, producere pedig Lady Gaga mellett Fernando Garibay volt, aki a The Fame Monsteren található Dance In The Darkot is készítette. Az új album megjelenésekor az amerikai Billboard Hot 100-on a Marry The Night a 79. helyen debütált, de még hatalmas sikerek várhatnak rá.

A Born This Way új kislemezének videoklipjét Gaga már elkezdte tervezni, és a forgatásra is hamarosan sor kerülhet. A kisfilmet valószínűleg – ahogy az album eddigi klipjeit is – az énekesnő kreatív csapatával, a Haus of Gagával rendezi majd, amit sokan nem néznek jó szemmel. A legtöbb rajongó örülne, ha a klipeket újra inkább profi rendezőkkel készítenék el.

Eddig nagyon is úgy tűnt, hogy a Born This Way ötödik kislemeze a Scheisse lesz, de a tegnapi Mugler-divatbemutató előtt, ahol új Gaga-kisfilm és -remix debütált, Nicola Formichetti, az énekesnő stylistja megerősítette, hogy az új kislemez Lady Gaga legnagyobb kedvence, a Marry The Night lesz. Ezt pedig nemrég a Universal Music lemezcég is bejelentette. A dal lehetséges, hogy a Born This Way utolsó kislemeze (az új album készületei miatt), de Gaga még több megfilmesített slágert ígér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek