Starity

Johansson nem bánja a pucér fotókat

2011. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő végre nyilatkozott az internetre felkerült pucér képekről. Saját bevallása szerint nem bánja a dolgot, hiszen mindenki hibázhat, s emiatt nem kell elítélni másokat.

hirdetés
Johansson nem bánja a pucér fotókat

A Vasember sztárja esett áldozatául legutóbb a „telefonos” hackereknek, akik néhány pucér fotóval ajándékozták meg a rajongókat. Míg a legtöbb sztár ilyen esetekben azt mondja; „Nem én vagyok látható a képeken”, addig Scarlett büszkén kiáll magáért.

„Csak azért, mert színész vagy és filmeket gyártasz, nem jelenti azt, hogy nem lehet magánéleted. Fogadni mernék, hogy vannak olyan esetek, amikor kiállsz magadért, azt teszed, amit jónak látsz, de csak mert nem tetszik a köznépnek, visszaszívnád és meg sem történtté tennéd őket. Hát, hadd legyek akkor önmagam” – nyilatkozta a színésznő a CNN-nek.

A szeptember 15-ei megjelenésük után – az FBI felszólításának hatására – a legtöbb weboldal megszabadult a képektől, ugyanis Scarlett nem tűrte magánélete megsértését.

A fotók egyébként olyannyira sikeresek lettek, hogy egyes Photoshop-mágusok az amerikai elnököt és több rajzfilmfigurát is Scarlett-pózban ábrázoltak, valamint néhány nap leforgása alatt az egyik legnépszerűbb kifejezéssé váltak a Google keresőjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek